کتابخانه عمومی عطاملک جوینی

قفسه های کتاب کتابخانه عطاملک شهر نقاب به روی همگان باز است!!!

مسابقه شاهنامه خوانی از هفت خوان رستم به مناسبت هفته کتاب

در راستای نقش کتابخانه های عمومی در کاهش آسیب های اجتماعی صورت گرفت؛

 به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی: در راستای نقش کتابخانه های عمومی در کاهش آسیب های اجتماعی جلسه کمیته تخصصی طلاق شهرستان جوین با حضور مسئول کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

 

سعید فیضی مسئول کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب ضمن اعلام این خبر افزود: در جلسه ای که با حضور معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری شهرستان جوین، نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و نهادهای مرتبط فرهنگی از جمله کتابخانه عمومی عطاملک جوینی شهر نقاب ، اساتید دانشگاه و مراکز کلینیک و مشاوره روانشناسی وشوراهای حل و اختلاف خانواده دادگستری در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، موضوع علل افزایش آمارطلاق در چندساله اخیر و ارائه راهکارهای پیشنهادی جهت کاهش آن بررسی گردید.

 

معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری، در این جلسه با اشاره به اهمیت آسیب اجتماعی طلاق، بر ضرورت بررسی همه جانبه علل افزایش این پدیده اجتماعی و اتخاذ تصمیمات وپیشنهادات کارشناسی برای کاهش آن تاکید کرد. وی همچنین افزود که مصوبات این جلسه تخصصی در کارگروه اجتماعی شهرستان مطرح، مصوب و اجرایی خواهد شد..

 

در این جلسه، اساتید و صاحب نظران موضوع  به بیان دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود در خصوص کاهش آسیب طلاق پرداختند. از جمله مصوبات این جلسه که مرتبط با کتابخانه های عمومی و با پیشنهاد مسئول کتابخانه عمومی عطاملک جوینی بود، حضور کتابدارن، معرفی و خوانش کتاب های مرتبط به این آسیب در مدارس دبیرستان سطح شهرستان جوین بود. 

[ چهار شنبه 18 مهر 1403برچسب:آسیب اجتماعی، کتابخانه عطاملک، سعید فیضی، طلاق,

] [ 15:26 ] [ ،سعید فیضی، ]

[ ]

هم‌زمان با هفته ملي كودك؛

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی:. برنامه های متنوع فرهنگی به همت کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب شهرستان جوین و با مشارکت دبستان نبوت محله شمس آباد شهر نقاب برگزار شد.

سعید فیضی، مسئول کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب شهرستان جوین ضمن اعلام این خبر گفت: کتابخانه های عمومی در نظر دارند با برگزاری برنامه ها و فعالیتهای متنوع فرهنگی کتاب محور برای کودکان و نوجوانان به عنوان وفادارترین مخاطبین کتابخانه های عمومی، این انس و وفاداری را همچنان حفظ کند..

 از همین رو، با مشارکت دانش آموزان دبستان نبوت محله شمس آباد شهر نقاب برنامه های متنوع فرهنگی همچون ، قصه گویی از کتاب «قصه هایی از حضرت محمد (ص)» اثر محمد رضا سرشار از سری کتاب های سیزدهمین دوره مسابقات جشنواره رضوی توسط خانم زهرا محمدی کتابدار کتابخانه انجام گرفت و برگه های نقاشی از همین کتاب بین دانش آموزان توزیع شد. تا در صورت تمایل در این مسابقه شرکت نمایند.

[ سه شنبه 17 مهر 1403برچسب:هفته ملی کودک، کتابخانه عطاملک جوینی، جشنواره رضوی,

] [ 14:49 ] [ ،سعید فیضی، ]

[ ]

میز خدمت با محوریت معرفی خدمات و فعالیتهای کتابخانه های عمومی در مصلی نماز جمعه شهرستان جوین

میز خدمت با هدف معرفی خدمات و فعالیتهای کتابخانه های عمومی به همت اداره کتابخانه های عمومی شهرستان جوین در مصلی نماز جمعه شهرستان برگزار شد.به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی، میز خدمت با هدف معرفی خدمات و فعالیتهای کتابخانه های عمومی  به همت اداره کتابخانه های عمومی شهرستان جوین در مصلی نماز جمعه شهرستان برگزار شد.

عصمت غلامی کارجی، سرپرست اداره کتابخانه های عمومی شهرستان جوین  گفت: حضور کتابداران و ارائه خدمات کتابخانه های عمومی  در اماکن پر رفت و آمد و مراسمات ملی و مذهبی موجب معرفی بیشتر کتابخانه های عمومی و تثبیت جایگاه آنان به عنوان فرهنگسراهای اجتماعی می شود. همچنین این امر باعث تشویق و ترغیب مردم به سوی کتابخانه های عمومی  می شود.
وی در خصوص برنامه های فرهنگی اجرا شده در این میزخدمت، اظها رکرد: نمایشگاه کتاب با محوریت سیزدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی ، معرفی کتابخانه ها، نحوه عضویت، چگونگی ارائه خدمات کتابخانه ای و ... از اقدامات انجام شده بود.

[ شنبه 10 شهريور 1403برچسب:جشنواره رضوی، سیزدهمین، کتابخانه عطاملک جوینی، نقاب، میز خدمت، نماز جمعه,

] [ 12:58 ] [ ،سعید فیضی، ]

[ ]

تقدیر از خبرنگار فعال حوزه فرهنگ کتاب و کتابخوانی توسط کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی ،مراسم تقدیر از خبرنگار حوزه  فرهنگ کتاب و کتابخوانی در محل کتابخانه عمومی عمومی عطاملک جوینی نقاب برگزار شد..

سعید فیضی، مسئول کتابخانه عمومی عطاملک جوینی  نقاب ضمن اعلام این خبر گفت:. رسالت خبرنگار خصوصا آن گاه، سنگین‌تر می‌شود که  پسوند حوزه فرهنگ  کتاب و کتابخوانی را نیز با خود همراه داشته باشد؛ چه اینکه همه خوب می‌دانیم فرهنگ، زیربنای تعاملات اجتماعی است و راهی هموار برای پیشبرد جامعه به سوی اهداف عالی و عدالت اجتماعی، در همین راستا با حضور اعضا و فعالان فرهنگی کتابخانه از هادی آریانا خبرنگار فعال حوزه فرهنگ کتاب و کتابخوانی تقدیر شد.

[ شنبه 20 مرداد 1403برچسب:روز خبرنگار، کتابخانه عطاملک جوینی نقاب، هادی آریانا,

] [ 15:18 ] [ ،سعید فیضی، ]

[ ]

کارگاه آموزشی نویسندگی (مقدماتی)ویژه نوجوانان و جوان در کتابخانه عطاملک جوینی نقاب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی ،کارگاه آموزشی نویسندگی (مقدماتی)ویژه نوجوانان و جوان در کتابخانه عمومی عمومی عطاملک جوینی نقاب برگزار شد.

سعید فیضی، مسئول کتابخانه عمومی عطاملک جوینی  نقاب و مدرس این کارگاه ضمن اعلام این خبر گفت:. نویسندگی و نوشتن پلی میان انسان هاست که از این طریق افکار، احساسات و‌ایده‌ها را به یکدیگر منتقل می‌کنند. نویسندگی به عنوان یکی از حرفه‌ای‌ترین مشاغلِ دنیا در نظر گرفته می‌شود از این رو یک نویسنده لازم است که بصورت تخصصی و تمام وقت به نوشتن بپردازد و آن‌را یکی از الویت‌های اصلی زندگی و جزو عادت‌ها و برنامه‌های هدفمند خود قرار دهد. و درست نوشتن و ارائه اندیشه های درست یکی از اهداف والای نویسندگی است.

[ دو شنبه 8 مرداد 1403برچسب:کارگاه, نویسندگی, کتابخانه عطاملک جوینی نقاب, , سعید فیضی, نویسنده,

] [ 17:48 ] [ ،سعید فیضی، ]

[ ]

بالغ بر 100 نسخه کتاب به کتابخانه های عمومی شهرستان جوین اهدا شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی، بالغ بر 100 نسخه کتاب توسط محمدعلی شمس آبادی، مسئول موزه دفاع مقدس شهرستان جوین به کتابخانه های عمومی شهرستان اهدا شد. 
 
عصمت غلامی، رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان جوین گفت: اهدای کتاب، یک سنت حسنه در راستای اشاعه دانش و آگاهی است.
وی افزو: خوشبختانه با فرهنگ سازی سنت اهدای کتاب در شهرستان امروز این امر از جایگاه والایی برخورد شده است ومردم متدین و ولایت مدار شهرستان جوین با هدف اشاعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی مشارکت بی بدیلی در این امر داشته اند.
غلامی تصریح کرد: این امر به تقویت جریان گردش کتاب برای افزایش سرانه مطالعه کمک شایانی خواهد کرد. مردم می‌توانند با اهدای کتاب‌های مازاد خود به کتابخانه‌های عمومی، در غنی‌سازی منابع کتابخانه‌ها و پر کردن اوقات فراغت آحاد جامعه سهیم باشند.
رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان جوین ضمن تقدیر از محمدعلی شمس آبادی، مسئول موزه دفاع مقدس شهرستان جوین  از اهدای بالغ بر 100 نسخه کتاب به ارزش تقریبی هفتاد میلیون ریال به کتابخانه های عمومی شهرستان خبر داد.

[ سه شنبه 12 تير 1403برچسب:اهدای کتاب، جوبن,

] [ 15:9 ] [ ،سعید فیضی، ]

[ ]

محفل شعرخوانی و ضیافت شاعرانه «بر کرانه غدیر»

محفل شعرخوانی و ضیافت شاعرانه «بر کرانه غدیر»  در محل کتابخانه ناوی سبزوار به مناسبت عید غدیر با حضور شاعران برجسته  شهرستان های جوین ، سبزوار، جغتای و خوشاب برگزار شد.

[ دو شنبه 4 تير 1403برچسب:شب شعر غدیر، ، کتابخانه عطاملک جوینی نقاب، شاعران جوینی,

] [ 8:34 ] [ ،سعید فیضی، ]

[ ]

جمع خوانی کتاب خانواه به توان دختر با حضور بانوان فعال عضو کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب

[ سه شنبه 25 ارديبهشت 1403برچسب:دهه کرامت، 1403، کتابخانه عطاملک جوینی نقاب، خوانش کتاب خانواه به توان دختر,

] [ 15:45 ] [ ،سعید فیضی، ]

[ ]

قصه گویی و مسابقه نقاشی در جمع دانش آموزان ابتدایی سردارآباد جوین به مناسبت دهه کرامت

[ سه شنبه 25 ارديبهشت 1403برچسب:دهه کرامت، 1403، کتابخانه عطاملک جوینی نقاب، مدرسه سردارآباد، زهرا محمدی,

] [ 11:25 ] [ ،سعید فیضی، ]

[ ]

آئین بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی کتابخانه های عمومی شهرستان جوین :. آئین بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی به همت محفل ادبی «عطا ملک جوینی» کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب در محل دبیرستان دخترانه فرزانگان  شهر نقاب برگزار شد.

 

در ابتدا سعید فیضی، مسئول محفل ادبی«عطا ملک جوینی» کتابخانه عمومی عطا ملک جوینی نقاب شهرستان جوین در رابطه با معرفی حکیم ابوالقاسم فردوسی گفت: ابوالقاسم فردوسی طوسی متولد سال ۳۲۹ هجری قمری در طوس است و در سال ۴۱۶ هجری قمری نیز در طوس خراسان درگذشته است. این شاعر حماسه‌سرای ایرانی و صاحب اثر مشهور شاهنامه، یکی از معروف ترین شعرای قدیمی و کلاسیک ایرانی است.
وی افزود: برخی ها او را بزرگ‌ترین سراینده پارسی‌گو معرفی کرده اند که دارای شهرت جهانی است. القاب فردوسی حکیم سخن و حکیم طوس هستند. محققانی که در مورد این شاعر پژوهش هایی را انجام داده اند، معتقدند که سرودن شاهنامه بر پایه شاهنامه ابومنصوری از زمان سی سالگی فردوسی صورت گرفته است. تنها سروده‌ای که مشخص شده از اوست، خود شاهنامه است.

فیضی اظهار داشت: همانطور که بر همگان مسلم است شاهنامه مشهورترین اثر فردوسی به شمار می رود و یکی از بزرگ‌ترین نوشته‌های ادبیات کهن پارسی محسوب می شود..

 در ادامه آقای علی اصغر صفری از شاعران جوینی سروده خودش را که در جهت بزرگداشت فردوسی است برای حاضران خواند

به  نام  همانی  که   داناتر است                                                                                                                                                                     

 به  دانا    ترینی  توانا تراست

به فردوسی طوسی از ما درود                                                                                                                                                                                     

   که فرهنگ ما را  دلیرین سرود

گرامنمایه ای کز هزار سال پیش

به گیتی نهاده نگو نام خویش

درآن روزگار او شگفت آفرید

پس از آن کسی همچو او را ندید

به کوشش کمر بست و آغاز کرد

تلاشش عجم را سرافراز کرد

ز رنجی که برد اندر آن سال سی

ز نو زنده شد گویش پارسی

نه تنها عجم زنده از کار اوست

جهان آفرین گو  به کردار اوست

ازیرا که آن مرد  پندار نیک

نگفته سخن جز به گفتار نیک

به شهنامه بالم که  گفتار  اوست

تراویده از مغز پر  بار اوست

 

سخن گرچه از رستم است و ستیز

ز نابودی دیو و زهاک نیز

بسی  پندش اما نهان اندر است

که برتر ز گنجی پر از گوهر است

به اندیشه باید در آن مو شکافت

و با موشکافی در آن پند یافت

خرد چاره ساز و خرد ره گشا است

خرد هر که را برترین رهنماست

نگر کان ابر مرد دانا چه گفت

گزیده سخن همچو در گفت و خفت

 

(به دانش گرای و به دوش و بلند

چو خواهی که از بد نیابی گزند)

 

چه شیوا سروده است ا آن پاگکزاد

که نامش به گیتی همی زنده باد

هر آن با خرد راه او را ستود

به راه و روانش هزاران درود

سراینده: علی اصغر صفری(جوین)

   و سپس آقای عباسعلی رهگشای دبیر ادبیات نکاتی را پیرامون فردوسی بیان کردند و در ادامه خانم فاطمه موسوی از دانش آموزان دبیرستان فرزانگان و از نقالان کشوری داستان گرد آفرید را نقالی کرد و در پایان به دانش آموزانی که نقالی و شاهنامه خوانی کردند هدیه  ای از طرف کتابخانه عمومی عطاملک جوینی اهدا گردید.

نشست قصه گویی با حضور دانش آموزان در کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب برگزار شد

. به گزارش روابط عمومی اداره کتابخانه های عمومی جوین، نشست قصه گویی به مناسب عید سعید فطر با حضوردانش آموزان مدرسه ابتدایی شهید منتظری نقاب در کتابخانه عمومی عمومی عطاملک جوینی نقاب برگزار شد...

سعید فیضی، مسئول کتابخانه عمومی عطاملک جوینی  نقاب شهرستان جوین ضمن عید سعید فطر گفت: کتابخانه های عمومی به عنوان فرهنگسراهای اجتماعی در تلاش هستند تا بار دیگر جامعه و به ویژه کودکان را با توجه به روند رو به رشد استفاده از فضاهای مجازی از مطالعه تا بازی و سرگرمی، به سمت و سوی کتاب و کتابخوانی هدایت کنند.

در همین راستا، علاوه بر معرفی بخش های مختلف کتابخانه ، نحوه عضویت، برنامه های فرهنگی همچون معرفی کتاب و قصه گویی از کتاب « زنگ شیرن کاری از مجموعه مدرسه پرماجرا » نوشته دن گاتمن توسط سعید فیضی، مسئول کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب انجام شد

[ یک شنبه 26 فروردين 1403برچسب:قصه گویی, عید فطر,

] [ 8:4 ] [ ،سعید فیضی، ]

[ ]

به‌ مناسبت بیست و یک اسفند سالروز بزرگداشت نظامی گنجوی و به همت انجمن ادبی عطاملک جوینی نقاب

به گزارش روابط عمومی اداره کتابخانه های عمومی شهرستان جوین،. ، به همت محفل ادبی «عطا ملک جوینی» نشست ادبی با محوریت بزرگداشت نظامی گنجوی شاعر پارسی گوی در محل بوم گردی روستای بحرآباد شهرستان جوین برگزار شد.

در این نشست ایتدا آقای عباسعلی رهگشای معلم ادبیات مختصری از زندگانی نظامی گنجوی را برای حاضران شرح داد((جمال‌الدین ابومحمّد الیاس بن یوسف بن زکی بن مؤیَّد (۵۳۵ هـ. ق[۴][۵]– ۶۰۷–۶۱۲ هـ. ق) متخلص به نظامی و نامور حکیم نظامی، شاعر و داستان‌سرای ایرانی پارسی‌گوی در سده ششم هجری (دوازدهم میلادی)، که به‌عنوان صاحب سبک و پیشوای داستان‌سرایی در ادبیات پارسی شناخته شده‌است.[۱۲]آرامگاه نظامی گنجوی، در حاشیه غربی شهر گنجه قرار دارد. نظامی در زمرهٔ گویندگان توانای شعر پارسی است، که نه‌تنها دارای روش و سبکی جداگانه است، بلکه تأثیر شیوهٔ او بر شعر پارسی نیز در شاعرانِ پس از او آشکارا پیداست. نظامی از دانش‌های رایج روزگار خویش (علوم ادبی، نجوم، فلسفه، علوم اسلامی، فقه، کلام و زبان عرب) آگاهی گسترده‌ای داشته و این ویژگی از شعر او به روشنی دانسته می‌شود. روز ۲۱ اسفند در تقویم رسمی ایران روز بزرگداشت نظامی گنجوی است)) و در ادامه کتابهای«لیلی و مجنون» اثر نظامی گنجوی توسط سعید فیضی،  مسئول کتابخانه؛ «صور خیال در خمسه نظامی» اثر برات زنجانی / علی آریا کیا استاد ادبیات برای حاضران معرفی شد.

 

در ادامه حسن زرقانی شاعر و معلم بازنشسته جوینی شعر مناظره خسرو وفرهاد را برای حاضران خوانش کرد:

 

مناظره خسرو با فرهاد

 

نخستین بار گفتش کز کجایی

بگفت از دار ملک آشنایی

 بگفت آنجا به صنعت در چه کوشند

بگفت انده خرند و جان فروشند

 بگفتا جان فروشی در ادب نیست

بگفت از عشقبازان این عجب نیست

 بگفت از دل شدی عاشق بدینسان؟

بگفت از دل تو می‌گویی من از جان

 بگفتا عشق شیرین بر تو چونست؟

بگفت از جان شیرینم فزونست

 بگفتا هر شبش بینی چو مهتاب

بگفت آری چو خواب آید کجا خواب

 را برای حاضران شعر خوانی کردند

 

  

[ یک شنبه 20 اسفند 1402برچسب:محفل ادبی عطاملک جوینی، نظامی کتابخانه عطاملک جوینی,

] [ 9:19 ] [ ،سعید فیضی، ]

[ ]

تور کتابخانه گردی با حضور جمعی از مسئولین شهرستان جوین برگزار شد

به گزارش روابط عمومی اداره کتابخانه های عمومی شهرستانجوین  :  همزمان با بیستمین سالروز تاسیس نهاد کتابخانه های عمومی کشور تور کتابخانه گردی با حضور محمد رشیدی فر معاون فرماندار جوین، مجید نقابی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ، خانم زهره سردارآبادی ریاست بهزیستی شهرستان جوین، هاشم افرا عضو شورا اسلامی شهر نقاب و  جمعی از مسئولین شهرستان جوین در کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب اجرا شد..

.
در ابتدا  خانم عصمت غلامی، رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان جوین ضمن خوش آمدگویی به مسئولان گفت : 17 اسفند سالروز تاسیس نهاد کتابخانه های عمومی کشور یادآور اتفاق خوب است در مسیر تحقق آرمان تجمیع امور کتابخانه ها، پایگاه ها و منابع انسانی و مالی و امر کتابخوانی و امیدواریم روز به روز تاثیر گذاری این نهاد فرهنگی در جامعه بیشتر شود..

: در این طرح مسئولان و عموم مردم ضمن بازدید از کتابخانه‌های عمومی و عضویت رایگان در کتابخانه با فعالیت‌ها و برنامه‌های این نهاد عمومی و مردمی بیشتر آشنا می شوند..

[ شنبه 19 اسفند 1402برچسب:تور کتابخانه گردی، 17 اسفند، کتابخانه عطاملک جوینی نقاب، سال 1402,

] [ 6:59 ] [ ،سعید فیضی، ]

[ ]

نشست جمع خوانی و بازدید در کتابخانه عطاملک جوینی نقاب

به گزارش روابط عمومی اداره کتابخانه های عمومی شهرستان جوین. بازدید و نشست جمع خوانی به مناسبت 17 اسفند سالروز تاسیس نهاد کتابخانه های عمومی کشور در کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب شهرستان جوین برگزار شد.

سعید فیضی مسئول کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب ضمن اعلام این خبر افزود: طی این بازدید اطلاعات کاملی از بخش های مختلف کتابخانه، نحوه عضویت در کتابخانه و نحوه جستجو در سایت سامان برای دانش آموزان بیان شد و همچنین کتاب باشگاه پنج صبحی ها از رابین شارما در این بازدید با کمک دانش آموزان جمع خوانی شد.

کتاب باشگاه پنج صبحی ها اثری از رابین شارما با ترجمه رضا اسکندری آذر در نشر نون به چاپ رسیده است. با خواندن این کتاب درمی‌یابیم که چگونه می‌توانیم با ایجاد یک تغییر در سبک زندگی خود، و سحرخیز شدن، خلاقیت و موفقیت را به زندگی خود دعوت کنیم. کتاب باشگاه پنج صبحی‌ ها داستانی خیالی اما الهام‌بخش است. در این داستان با زندگی یک هنرمند، یک کارآفرین و یک سرمایه‌دار آشنا می‌شویم. این افراد هم کدام در زندگی خود مشکلاتی دارند و در تلاش هستند تا با گفتگو با یکدیگر و یافتن راه حل، مشکلاتشان را به نوعی حل کنند. رابین شارما نویسنده و سخنران انگیزشی اهل کانادا است که کتاب پرفروشش راهبی که فِراری‌اش را فروخت به بیش از ۷۰ زبان ترجمه شده ‌است

[ سه شنبه 15 اسفند 1402برچسب:بازدید، جمع خوانی؛ کتابخانه عطاملک جوینی نقاب، 17 اسفند، مدرسه صعود پویا,

] [ 10:3 ] [ ،سعید فیضی، ]

[ ]

نشست کتاب خوان مدرسه ای توسط کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب

به گزارش روابط عمومی اداره کتابخانه های عمومی شهرستان جوین: در راستای برگزاری اقدامات فرهنگی در مدارس، و به مناسبت چهل و پنجمین بهار انقلاب نشست کتاب خوان مدرسه ای   توسط کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب  در محل مدرسه شهید منتظری جوین برگزار شد.

دهه فجر انقلاب اسلامی، گرامیداشت روز‌های سرنوشت‌ساز ملت ایران، از تاریخ ۱۲ تا ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷ است. این ایام پاسداشت وقایعی همچون بازگشت امام خمینی (ره) به ایران اسلامی پس از ۱۵ سال تبعید و اعلام تشکیل دولت موقت، پیوستن بسیاری از ارتشیان به انقلاب و بیعت نیروی هوایی با امام بزرگوار، شکست حکومت نظامی‌ با حضور شکوهمند مردم در صحنه به فرمان امام خمینی (ره)، فتح مراکز مهمی همچون صدا و سیما و پادگان‌های نظامی است، که سرانجام پیروزی انقلاب اسلامی را در پی داشت

  سعید فیضی ضمن اعلام این خبر افزود:در این نشست کتاب بزرگ شدی ریزه میزه ازرفیع افتخاری از سری کتاب های کتاب ماه بهمن 1402 توسط سعید فیضی مسئول کتابخانه معرفی و خوانش شد دیگر کتاب های معرفی شده توسط دانش آموزان، کتاب خطری برای جمال نوشته: محمد حمزه زاده توسط صدرا لطفی، کتاب: سورنا سردار خستگی ناپذیر نوشته محمود برآبادی  توسط محمد پارسا پاقدم، کتاب ترکش های ولگرد نوشته: داوود امیریان توسط حسین نقابی برای دانش آموزان معرفی شد.

 در پایان این نشست جوایزی از طرف کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب به معرفی کننده گان کتاب  اهدا شد

[ یک شنبه 15 بهمن 1402برچسب:نشست کتاب خوان، دهه فجر، کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب، 1402,

] [ 10:19 ] [ ،سعید فیضی، ]

[ ]

به مناسبت فرا رسیدن ایام الله دهه فجر؛

به گزارش روابط عمومی اداره کتابخانه های عمومی شهرستان جوین. در راستای برنامه های فرهنگی و به مناسبت دهه فجر سال 1402  کتاب حکایت نامه پیامبر از غلامرضا حیدری ابهری از سری کتاب های کتاب ماه بهمن 1402  در محل کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب و با حضور دانش آموزان دبیرستان صعود پویا و آقای فیضی مسئول کتابخانه و حضور جمع خوانی شد.

در بين آثار مربوط به سيره و سنت معصومين عليهم السلام، حكايات زندگي آن بزرگواران از جايگاه ويژه‌اي برخوردار است. امتياز حكايت‌نامه‌ها بر ديگر آثار ديني، جذابيت فوق‌العاده اين مجموعه‌ها در تأثيرگذاري آن بر تغيير رفتار و سبك زندگي خوانندگان است. «حکایت نامه موضوعی پیامبر اعظم صلی‌الله‌عليه‌و‌آله ؛ بیش از 850 حکایت از زندگانی رسول خدا صلوات الله عليه در 162 موضوع مختلف» است كه از بین بیش از 200 جلد کتاب حدیثی و تاریخی گردآوری شده است.

دسته‌بندي موضوعي كتاب آن را بسيار كاربردي نموده است. كوتاه بودن حكايت‌ها و ترجمه روان نيز از ديگر مزيت‌هاي آن به شمار مي‌رود. در پايان برخي از حكايت‌ها بخشي به نام «در سايه‌سار سيره» وجود دارد كه حاوي چكيده‌اي از حكايت گفته شده است، اين چكيده فرآيند  مرور كتاب را آسان مي‌كند و پيام حكايت را به طور خلاصه براي مخاطب آشكار مي‌سازد. فهرست تفصيلي پايان كتاب نيز مخاطب را با موضوعات اصلي و فرعي آشنا مي‌كند؛ موضوعاتي نظير: آخرت، آراستگي، اسراف، امانت‌داري، رازداري، راست‌گويي و ... كه بر اساس ترتيب حروف الفبا به نظم درآمده است.

  سعید فیضی مسئول کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب ضمن اعلام این خبر افزود: تزیئن و فضای سازی کتابخانه متناسب با حال و هوای دهه فجر از دیگر اقدامات انجام گرفته است.

 

[ شنبه 14 بهمن 1402برچسب:دهه فجر، 1402، کتابخانه عطاملک جوینی,

] [ 12:44 ] [ ،سعید فیضی، ]

[ ]

برپایی نمایشگاه صنایع دستی بانوان در محل کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب

 

[ شنبه 16 دی 1402برچسب:,

] [ 11:17 ] [ ،سعید فیضی، ]

[ ]

ویژه برنامه حافظ خوانی، نقالی و شاهنامه خوانی توسط کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی، ویژه برنامه «حافظ خوانی، نقالی و شاهنامه خوانی» به مناسبت گرامیداشت طولانی ترین شب سال به همت کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب در بوم گردی روستای بحرآباد جوین برگزار شد.

سعید فیضی، مسئول کتابخانه عمومی عطاملک جوینی ضمن اعلام این خبر گفت: شب یَلدا یا شب چلّه یکی از کهن‌ترین جشن‌های ایرانی است. این جشن در ۹ آذر ۱۴۰۱ ثبت میراث جهانی شده‌است. در این جشن، طی شدن بلندترین شب سال و به دنبال آن بلندتر شدن طول روزها در نیم‌کرهٔ شمالی، که مصادف با انقلاب زمستانی است، گرامی داشته می‌شود و ایرانیان از زمان های دور این شب را دور هم جمع می شدن و بر این باور بودن که تاریکی نماد اهریمن است و عقیده داشتن شب هر چه قدر طولانی، خورشید دوباره نورش را به زمین هدیه می دهد.
وی افزود: شب یلدا در واقع انگيزه‌ای برای دورهمی اقوام دور و نزدیک، دور سفره‌ای پربرکت محسوب می شود؛ موضوعی كه زمينه ارتباط بيشتر و پیوند محكم‌تر خانواده‌ها را فراهم می‌کند..
از جمله برنامه های اجرا شده در این مراسم می توان به نقالی، حافظ خوانی، قصه گویی و نقل داستان رزم رستم و سهراب اشاره کرد..

[ پنج شنبه 30 آذر 1402برچسب:جشن شب یلدا،بوم گردی بحرآباد، کتابخانه عطاملک جوینی نقاب,

] [ 5:43 ] [ ،سعید فیضی، ]

[ ]

قصه یلدا و طلسم تاریکی (نویسنده : سعید فیضی)

یلدا و طلسم تاریکی  (نویسنده سعید فیضی)

 

یکی بود یکی نبود بزرگتر از خدای مهربان هیچ کسی و هیچ چیزی نبود.

در زمان های قدیم، در یک گوشه از این کهکشان بزرگ، کره ای به نام کره زمین  وجود داشت که اهریمن تاریکی بر آن حکمرانی می کرد. اهرمین تاریکی اینقدر قدرت داشت که با طلسم خود حرکت کره زمین را به دور خورشید متوقف کرده بود .روزهای اول که کم کم تاریکی داشت همه جار ا  فرا می گرفت مردم  کره زمین باور نکردن این طلسم باشد. یکی می گفت: اشکالی ندارد ما اینقدر چراغ داریم که نیازی به خورشید نیست. یکی می گفت: خورشید خیلی بد است من یکبار که در چشم های خورشید نگاه کردم چشمانم  تا چند روز هیج کجا را نمی دید.اصلا بهتر خورشید می خواهیم برای چه؟ یکی دیگرگفت: مجبور نیستم خودمان را در هوای گرم باد بزنیم، یکی دیگر می گفت: بهتر اینقدر دور خورشید چرخ می خوردیم که من چند بار خوردم زمین و پام شکست مگر چرخ و فلکه ،ولی مردم نمی دانستن این چند نفری که از خورشید بد می گفتن از نوکرهای همان اهریمن بدجنس هستند که زمین را طلسم کرده است که به دور خورشید نچرخد. سه ماه از زمانی که نور خورشید به زمین نرسیده بود گذشت، کم کم نفت چراغ ها و بخاری های مردم تمام شد. و از سرما نمی توانستند بخوابند تا اینکه یک روز تاریک پیرمردی لاغر اندام با موهای سیاهش که نصف صورتش را پوشانده بود وسط میدان شهر آمد و گفت: مردم اصلا نگران نباشید تا درخت ها و جنگل ها هست چه نیازی به نفت داریم تا خودمان را گرم کنیم و بعد تبرهای به سیاهی شب را بین مردم پخش کرد و بله مردم افتادن به قطع درختان جنگل تا بتوانند خودشان را گرم کنند. همینطور که درخت ها یکی یکی قطع می شد، شیطان بدجنس در کوهی که به کوه وحشت معروف بود در غارش قند توی دلش آب می شد و از اینکه همدستانی چنین حیله گر دارد به خودش می بالید. خلاصه بعد از یک سال که از طلسم شوم شیطان می گذشت، دیگر درختی روی کره زمین نبود و مردم داشتند یکی یکی از سرما و گرسنگی می مردند، چون فهمیده بودن وقتی نور خورشید نباشد نه گرمایی هست و نه غذای برای خوردن، تمام مزارع گندم خشک شده بود. و فقط آنهای زنده می ماندن که به کوهستان وحشت می رفتند و روحشان را به شیطان می فروختند و یوغ بردگی اهریمن را به گردن می انداختند و برده شیطان می شدند. آن وقت شیطان وردی جادویی می خواند و درون آن آدم بدبخت را پر از شعله های حسد و کینه و دشمنی می کرد و آن وقت انسان بیچاره از درون گرم می شد، آن هم با چه؟ با دشمنی ، حسودی ، کینه ، دشنام ، فحش دادن ، مسخره کردن و تحقیر بقیه انسان ها، یعنی یک آدم برای اینکه بتواند در طول روز گرم شود باید کلی حسودی می کرد، کلی فحش می داد و تا می توانست بقیه آدم های دور و برش را مسخره کند تا بتواند زنده بماند و برای غذا خوردن باید از لجنی بدبویی که انتهای غار تاریکی جایی که شیطان خانه داشت و از زمین می جوشید استفاده کند. روزها تاریک و سرد به همین منوال می گذشت و تنها در یک روستای دور افتاده چندین خانواده زندگی می کردند که حاضر نبودند روح شان را به شیطان بفروشند و با هر سختی بود با لباس های گرمی که از قدیم داشتند خودشان را گرم نگاه می داشتند، و از انبار قدیمی که مقداری آذوغه جمع کرده بودند روزگار می گذراندند. ولی روز به روز به سرمای هوا اضافه می شد و هیزم زیادی هم نداشتند و دیگر چیز زیادی از غذاهای که انبار کرده نمانده بود، که پیرمرد سفید موی با چهره نورانی در حالیکه که کتاب بزرگی در دست داشت وارد روستا شد. اهالی که در میدانگاه روستا جمع شده و مشغول دعا به درگاه خداوند برای از بین رفتن طلسم شیطانی بودند، همگی انگار نور امیدی را حس کرده باشند از پیرمرد با آخرین غذای های که برای آنها مانده بود پذیرایی کردند و پیرمرد بعد ازاینکه کمی چای داغ نوشید، دستی به سر پسرکی کوچک کشید که با چشمان قشنگش به پیرمرد نگاه می کرد. پیرمرد گفت نامت چیست پسرم؟ پسرک با لبخند گفت: کوروش  پیرمرد روی به اهالی روستا کرد و گفت : پدر این کودک کیست؟ مردی میانسال، چهارشانه با قدی متوسط و موهای جوگندمی با چشمان سیاه و براق جلو آمد، پیرمرد گفت: نامت چیست؟ مرد میانسال گفت:  کمبوجیه هستم نام شما چیست؟ و چرا نام من را می پرسید؟ پیرمرد لبخندی زد و گفت؟ نام من مهم نیست بنده ای هستم از بندگان یزدان پاک و سپس گفت: همسرت کجاست؟ کمبوجیه گفت: در خانه در حال استراحت است اگر کار مهمی است به اینجا بیاورمش .پیرمرد گفت: نه لازم نیست زن آبستنت را اذیت نکن ما به دیدارش می رویم . مرد با تعجب گفت: تو از کجا می دانی که همسر من  باردار است؟ پیرمرد گفت : در لوح محفوظ خداوند دیده بودم. برویم که وقت تنگ است، باید حقیقیتی شگرف را برایتان باز گو کنم. همه اهالی که در میدان جمع شده بودن به خانه کمبوجیه رفتند. پیرمرد با لخندی که اصلا زمینی نمی مانست گفت: نامت چیست ای بانوی پاکدامن؟ زن گفت: ماندانا  پیرمرد گفت: به زودی دختری به دنیا می آوری که دنیا را از تاریکی و پلیدی نجات خواهد بخشید.

کمبوجیه در مقابل همسرش زانو زد و گفت: شنیدی چه گفت. همسرش در حالیکه اشک می ریخت گفت: آری شنیدم

همه اهالی روستا یکصدا گفتند: چگونه نوزادی آن هم دختر می تواند دنیا را از این طلسم شوم تاریکی نجات دهد؟پیرمرد گفت :خوب گوش کنید، سه روز دیگر این زن فرزند دختری به دنیا می آورد که از همان بدو تولد موهایی به رنگ انوار طلایی خورشید دارد، موهایی به بلندی موهای یک دختر 20 ساله، به محض تولد باید موهای او را با این پارچه سفیدی که من به شما می دهم بپوشانید و به طوریکه کسی جز شما از این راز با خبر نشود، وقتی کودک 40 روز شد پدر و مادر نوزاد او را به غار تاریکی در کوهستان وحشت ببرند. و  بعد به کمبوجیه گفت: اینطور وانمود کنید که برای فروش روح خود به اهریمن آمدید و به محض اینکه شیطان خواست وردش را بخواند پارچه سفید را از سر کودک باز کنید و تلالو موهای دختر کاری خواهد کرد که طلسم شیطان نابود شود و زمین دوباره به گرد خورشید بچرخد و حیاتی تازه پیدا کند. ماندانا با نگرانی گفت : ولی ما چیز زیادی برای خوردن نداریم، نهایت بشود یکی دو هفته زنده ماند و من هم شیری ندارم که به کودکم بهم که تا 40 روز زنده بماند. پیرمرد نگاهی به آسمان کرد و گفت: نگران نباش به محض تولد کودک تمام خانه شما گرم می شود و شیر تو به قدری زیاد می شود که اگر در طول روز حتی یک قطره آب هم نخوری بتوانی چند کودک را شیر دهی، فقط باید به محض تولد موهایش را با همین پارچه ی که به تو دادم بپوشانی و تنها بعد از چهل روز آن هم در غار شیطان باز کنی. کمبوجیه با چشمانی اشکبار گفت: قول می دهیم. پیرمرد دستان پسر کوچک کمبوجیه که نامش کوروش بود را گرفت و گفت: نگران نباش خواهرت دنیا را از تاریکی نجات می دهد همانگونه که تو روزی دنیا را با مفهوم عدل و داد آشنا خواهی کرد و سپس همانگونه  که ناگهان آمده بود یکباره غیب شد  و اهالی روستا را در بیم و امید نگاه داشت. درست طبق پیش بینی پیرمرد سه روز بعد ماندانا دختری به دنیا آورد با موهای طلایی، و بلند که نامش را یلدا گذاشتند. طبق توصیه پیرمرد موهای نوزاد را پوشاندن. بعد از تولد نوزاد نه تنها خانه کمبوجیه بلکه کل روستا را گرمایی مطبوع فرا گرفت. روز موعود فرار رسید و یلدای چهل روزه همراه با پدر و مادرش راهی کوهستان وحشت شدن و وقتی قدم به غار شیطان یا همان غار تاریکی گذاشتن، همه جا بوی نای و منجلاب می داد. عده ای زیادی از آدم ها در حالیکه همدیگر را تحقیر می کردن ، فحش می دادن و مسخره می کردن، به کارهای مختلفی از جمله یاد گرفتن وردهای شیطانی مشغول می بودن و شیطان بر تخت سرخ رنگش تکیه داده بود و روی خودش را با پارچه سیاهی پوشانده و با صدای ترسناکی روی به پدر یلدا کرد و گفت: برای چه آمدید؟ کمبویجه گفت: دیگر تحمل سرما و گرسنگی را نداریم ، به اینجا آمدیم تا شاید بتوانیم زنده بمانیم. شیطان قهقهه بلندی زد و گفت: کار خوبی کرده اید. ولی نوزادات کوچک است و روح پاکی دارد به درد من نمی خورد،  مگر پیشکشی باشد برای چشمه مزاب جوشان ته غار. ماندانا از ترس تمام بندش یخ کرد و خواست چیزی بگوید. ولی همسرش مانع شد و با توکل به خدا یکتا گفت: ایرادی ندارد. این نوزاد پیشکش شما و بعد پارچه سفیدی که در سر یلدا بود را باز کرد و به آنی همه جا مثل روز روشن شد.  شیطان جیغ بلندی کشید و به یکباره ناپدید شد. تمام کوهستان شروع به لرزیدن کرد و کمبوجیه همراه با همسرش و نوزاد 40 روزه به سرعت از غار بیرون آمدن و خودشان را به دامنه کوه رساندن و کوهستان همچنان می لرزید و به ناگاه غار تاریکی فرو ریخت و متلاشی شد و کمی بعد هم اولین انوار طلایی خورشید از پشت کوه ها خودش را زمین رساند و نوید حیاتی دوباره را داد.

 

 

پایان

[ سه شنبه 28 آذر 1402برچسب:قصه یلدا و طلسم تاریکی، نویسنده سعید فیضی,

] [ 8:32 ] [ ،سعید فیضی، ]

[ ]

قصه خوانی یلدایی برای دانش آموزان مدرسه ابتدایی سعید کلاته نانوا

 به گزارش روابط عمومی اداره کتابخانه های عمومی جوین، ، برنامه های متنوع فرهنگی به مناسبت شب یلدا به همت کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب شهرستان جوین و با مشارکت مدرسه کلاته نانوا برگزار شد...

 سعید فیضی، مسئول کتابخانه عمومی عطاملک جوینی  نقاب شهرستان جوین ضمن گرامیداشت جشن زیبا و پر مفهوم یلدا، گفت: کتابخانه های عمومی به عنوان فرهنگسراهای اجتماعی در تلاش هستند تا بار دیگر جامعه و به ویژه کودکان را با توجه به روند رو به رشد استفاده از فضاهای مجازی از مطالعه تا بازی و سرگرمی، به سمت و سوی کتاب و کتابخوانی هدایت کنند.

وی افزود: برای رسیدن به این هدف ابتدا باید زمینه سازی های لازم انجام شد. یکی از راه های موثر برگزاری برنامه های فرهنگی همچون قصه گویی، معرفی کتاب و ... است.

 در همین راستا، علاوه بر معرفی بخش های مختلف کتابخانه ، نحوه عضویت، برنامه های فرهنگی همچون معرفی کتاب و قصه گویی از کتاب «نقطه» نوشته پیتر اچ. رینولدز از سری کتاب های کتابخوان ما آذر 1402 توسط سعید فیضی، مسئول کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب انجام  شد...

آئین تقدیر از اعضای برتر کتابخوان و فعالان حوزه کتاب در شهرستان جوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کتابخانه های عمومی شهرستان جوین،  مراسم تقدیر از برگزیدگان مسابقات کتابخوانی، فعالان فرهنگی و کتابخوان های برترکتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب  با حضور ، حجت الاسلام و المسلمین حسین بوژمهرانی امام جمعه شهر نقاب ، محمد رشیدی فر معاون فرماندار جوین ، خانم زهره سردارآبادی رئیس اداره بهزیستی ، خانم عصمت غلامی رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان جوین و فعالان حوزه کتاب در محل سالن جلسات بهزیستی برگزار گردید.

 حجه الاسلام و المسلمین حاج آقای بوژ مهرانی امام جمعه شهرستان نیز در این مراسم ضمن تقدیر از دست اندر کاران عرصه کتاب و کتابخوانی گفت : جایگاه کتاب در بین علماء یک جایگاه ویژه ای است که باعث رشد و شکوفایی انسان می شود

در ادامه آقای سعید فیضی مسئول کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب گزارشی از اقدامات فرهنگی انجام گرفته در هفته کتاب در قالب پاورپوینت برای حاضران ارائه داد.

 در پایان به آقایان : امیر صدیقی، علی عباس آبادی کتابخوانان برتر و  از خانم ها عاطفه کریمیان، رعنا علی آبادی، اعظم قنبرآبادی، حدیثه کلاته میمری ، معصومه پارسایی مهر، مهتا غلامررضا زاده، ساناز کلاته آقامحمدی و آقای طاها وحیدی برندگان مسابقات کتابخوانی هفته کتاب و خانم ها فاطمه سردارآبادی ، معصومه نقابی، خدیجه پارسایی مهر، و آقایان : علی آریا کیا و محمد بهرآبادی به عنوان فعالان فرهنگی و همیار کتابخانه تقدیر شد.

[ چهار شنبه 8 آذر 1402برچسب:تقدیر، اعضای برتر، فعلان فرهنگی، هفته کتاب 1402، کتابخانه عطاملک جوینی,

] [ 10:13 ] [ ،سعید فیضی، ]

[ ]

برنامه نقالی از شاهنامه با مشارکت مدرسه دخترانه ریحانه النبی و برگزار شد.

. به گزارش روابط عمومی اداره کتابخانه های عمومی جوین، ،. به مناسبت سی و یکمین دوره هفته کتاب برنامه نقالی از شاهنامه با مشارکت دانش آموزان مدرسه ریحانه النبی در محل مدرسه و به همت کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب برگزار شد...

سعید فیضی، مسئول کتابخانه عمومی عطاملک جوینی  نقاب شهرستان جوین ضمن گرامیداشت فرا رسیدن سی یکمین دوره  هفته کتاب و کتابخوانی، گفت: شیوه نقالی که امروزه ارائه می‌شود به دوران فردوسی باز می‌گردد. عده‌ای فردوسی و  همسرش را در زمره اولین نقالان می‌دانند که داستان‌های آن را برای دیگران نقل می‌کردند. مردم در چای‌خانه‌ها و قهوه‌خانه‌ها جمع می‌شدند تا داستان‌های جذاب را بشنوند. به‌جز شاهنامه آثار ادبی دیگر شاعران همچون رومی، نظامی، جامی، سعدی و سایرین، با کمک تلاش‌های بی‌وقفه نقال‌ها ابدی شدند. در این میان به شاهنامه توجه بیشتری شد و جایگاه بسیار چشمگیری را به‌دست آورد. از آنجا که شاهنامه‌خوانی نیاز به تبحر داشت معمولا شاهنامه‌خوانان شاعر یا ادیب بودند. نقال شاهنامه داستان‌های شعرگونه را به‌صورت نثر روایت می‌کرد؛.

در همین راستا، خانم عصمت غلامی رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان جوین به همراه سعید فیضی مسئول کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب با حضور در دبیرستان دخترانه ریحانه النبی در برنامه نقالی از شاهنامه توسط دانش آموزان توامند مدرسه  شرکت کردند. و به دانش آموزانی که در این برنامه شاهنامه خوانی و نقالی کردند هدیه از طرف کتابخانه اهدا شد

بنر اعضای برتر کتابخوان کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب در سال 1402

[ دو شنبه 22 آبان 1402برچسب:بنر اعضای برتر, کتابخوان؛ کتابخانه عطاملک جوینی نقاب, 1402,

] [ 12:20 ] [ ،سعید فیضی، ]

[ ]

نشست کتاب خوان مدرسه ای به همت کتابخانه عطاملک جوینی نقاب جوین برگزار شد

به گزارش روابط عمومی اداره کتابخانه های عمومی شهرستان جوین،به مناسبت سی و یکمین دوره هفته کتاب، نشست کتاب خوان مدرسه ای با مشارکت مدرسه  دخترانه ایمان عباس آباد جوین  و به همت کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب شهرستان جوین برگزار شد...

 

زهرا محمدی، کتابدار کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب شهرستان جوین با حضور در مدرسه ایما عباس آباد گفت: هدف اصلی کتابخانه های عمومی به عنوان فرهنگسراهای اجتماعی ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و نهادینه کردن عادت مطالعه در جامعه به ویژه برای گروه سنی نوجوانان و جوانان است.

وی افزود: برای ایجاد ایرانی کتابخوان و آگاه نیاز است که آینده سازان این مرز و بوم را هر چه بیشتر با کتاب و کتابخوانی مانوس کنیم.

 

در همین راستا، نشست کتابخوان مدرسه ای با معرفی «مثل ها و قصه هایش از مصطفی رحماندوست ،توسط زهرا محمدی، کتابدار کتابخانه؛ «ضامن آهو» اثر زهره لطیفی توسط  لیلا توکلی نصب ، «ضرب المثل» اثر سمانه دلاوری توسط زهرا عباس آبادی و  «قصه های خوب برای بچه های خوب» اثر مهدی آذر یزدی  توسط مبینا عباس آباد عربی معرفی شد.

برنامه های متنوع فرهنگی با مشارکت مدرسه ابتدایی نهضت کلاته انداده برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی اداره کتابخانه های عمومی جوین، ، برنامه های متنوع فرهنگی به همت کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب شهرستان جوین و با مشارکت مدرسه  ابتدایی نهضت کلاته انداده برگزار شد...

سعید فیضی، مسئول کتابخانه عمومی عطاملک جوینی  نقاب شهرستان جوین ضمن گرامیداشت فرا رسیدن سو یکمین دوره  هفته کتاب و کتابخوانی، گفت: کتابخانه های عمومی به عنوان فرهنگسراهای اجتماعی در تلاش هستند تا بار دیگر جامعه و به ویژه کودکان را با توجه به روند رو به رشد استفاده از فضاهای مجازی از مطالعه تا بازی و سرگرمی، به سمت و سوی کتاب و کتابخوانی هدایت کنند.

وی افزود: برای رسیدن به این هدف ابتدا باید زمینه سازی های لازم انجام شد. یکی از راه های موثر برگزاری برنامه های فرهنگی همچون قصه گویی، معرفی کتاب و ... است.

در همین راستا، سعید فیضی مسئول کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب با حضور در مدرسه ابتدایی نهضت کلاته انداده کتاب «این پسر چه قدر کتاب می خورد» نوشته الیور جفرز از سری کتاب های کتابخوان ماه 1402 را برای دانش آموزان قصه گویی کرد . در ادامه به چند تن از دانش آموزانی که شاهنامه خوانی کردن جوایزی اهدا شد. و در پایان تعداد 40 نسخه کتاب کودک از طرف اداره کتابخانه های عمومی جوین به کتابخانه مدرسه اهدا شد..

[ چهار شنبه 17 آبان 1402برچسب:هفته کتاب؛ 1402، کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب، قصه گویی،مدرسه نهضت کلاته,

] [ 7:19 ] [ ،سعید فیضی، ]

[ ]

به مناسبت هفته کتاب سال 1402 مسابقه داریم چه مسابقه ای!

به مناسبت هفته کتاب
کتابخانه عمومی عطاملک جوینی شهر نقاب
برگزار می کند: مسابقه کتابخوانی از رمان زیبای بادبادک باز (علاوه بر لذت بردن از یک رمان عالی، کلی اطلاعات در مورد افغانستان؛ طالبان و .. به دست می آورید.)
جهت شرکت در مسابقه پیامکی جواب گزینه‌های درست را به ترتیب از چپ به راست به شماره 09337986911 پیامک کنید. (همراه با نام و نام خانوادگی) (فقط یک عدد ۵ رقمی مانند 12345)
مهلت شرکت در مسابقه تا 30 آبان ماه 1402
جوایز: 5 کارت هدیه 200 هزار تومانی
برای دریافت pdf کتاب به شماره 09337986911 در روبیکا پیام دهید.

لینک دانلود pdf کتاب بادبادک باز https://uplod.ir/41qt2jnjn0tj/Book.pdf.htm

08:38:332023-10-25

به مناسبت هفته کتاب، کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب برگزار می کند.

به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی، کتابخانه عطاملک جوینی مسابقه داستان نویسی و خاطره نویسی از کتاب و کتابخانه را برای گروه سنی کودک و نوجوان برگزار می کند. شرکت کنندگان می توانند تا 30 آبان داستان خود را به صورت حضوری به کتابخانه عطاملک جوینی نقاب تحویل نمایندیا از طریق روبیکا به شماره 09337986911 ارسال کنند.

[ سه شنبه 25 مهر 1402برچسب:هفته کتاب؛ 1402، کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب، مسابقه خاطره نویسی,

] [ 7:35 ] [ ،سعید فیضی، ]

[ ]

ویژه برنامه حافظ خوانی به همت محفل ادبی عطاملک جوینی کتابخانه عطاملک جوینی نقاب جوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی، ویژه برنامه حافظ خوانی به همت محفل ادبی عطاملک جوینی کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب شهرستان جوین  به مناسبت روز بزرگداشت حافظ در محل بوم گردی حمویه روستای بحرآباد جوین برگزار شد..

سعید فیضی، مسئول محفل ادبی عطاملک جوینی کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب شهرستان جوین ضمن گرامیداشت روز بزرگداشت حافظ، گفت: خواجه شمس الدین محمد شیرازی شاعر و حافظ قرآن، متخلص به حافظ و معروف به لسان الغیب از بزرگترین شاعران غزل سرای ایران و جهان به شمار می رود. خواجه شمس الدین محمدبن محمد حافظ شیرازی، از بزرگترین شاعران نغزگوی ادبیات فارسی است. حافظ در اوایل قرن هشتم ه‍.ق- حدود سال 727- در شیراز دیده به جهان گشود..
وی افزود: حافظ بیشتر عمر خود را در شیراز گذراند و بر خلاف سعدی به جز یک سفر کوتاه به یزد و یک مسافرت نیمه تمام به بندر هرمز همواره در شیراز بود. وی در دوران زندگی خود به شهرت عظیمی در سر تا سر ایران دست یافت و اشعار او به مناطقی دور دست همچون هند نیز راه یافت. تفکر حافظ عمیق و زنده پویا و ریشه دار و در خروشی حماسی است. شعر حافظ بیت الغزل معرفت است..


فیضی ابراز کرد: به همین مناسبت اعضای محفل ادبی عطاملک جوینی ضمن بازدید از آرامگاه شیخ سعدالدین حمویه از عارفان قرن ششم که در روستای بحرآباد شهرستان جوین مدفون هستند با حضور در بوم گردی این روستا به خوانش غزل های ناب حافظ پرداختند.

نه هر که چهره برافروخت دلبری داند

نه هر که آینه سازد سِکندری داند

نه هر که طَرْفِ کُلَه کج نهاد و تُند نشست

کلاه‌داری و آیینِ سروری داند

تو بندگی چو گدایان به شرطِ مزد مکن

که دوست خود روشِ بنده‌پروری داند

غلامِ همتِ آن رندِ عافیت‌سوزم

که در گداصفتی کیمیاگری داند

وفا و عهد نکو باشد ار بیاموزی

وگرنه هر که تو بینی ستمگری داند

بباختم دلِ دیوانه و ندانستم

که آدمی‌بچه‌ای، شیوهٔ پری داند

[ دو شنبه 17 مهر 1402برچسب: بزرگداشت حافظ، بوم گردی حمویه، کتابخانه عطاملک جوینی نقاب 1402,

] [ 9:9 ] [ ،سعید فیضی، ]

[ ]

همزمان با اربعین حسینی نشست جمع خوانی در کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب شهرستان جوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان جوین ، ، همزمان با اربعین حسینی نشست جمع خوانی  در کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب شهرستان جوین برگزار شد.

سعید فیضی، مسئول کتابخانه عمومی عطاملک جوینی نقاب شهرستان جوین ضمن تسلیت اربعین حسینی گفت: مشارکت دادن کودکان و نوجوانان در برنامه های فرهنگی گام مهمی در رشد فرهنگ عمومی جامعه آینده و ترغیب آنان به سوی کتاب و کتابخوانی است.
در این نشست، جمع خوانی  از کتاب کتاب « کمان دار، نافه بن هلال)» اثر پرویز امینی با حضور جمعی از اعضای کودک کتابخانه انجام شد.

[ شنبه 15 مهر 1402برچسب:اربعین حسینی، کتابخانه عطاملک جوینی، 1402,

] [ 8:23 ] [ ،سعید فیضی، ]

[ ]

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 32 صفحه بعد